Alliansen vill höra dina åsikter

Nyligen startade alliansen i Göteborg ett förnyelsearbete på webben för att utveckla dialogen med invånarna. Det blir även en viktig kanal för dem som vill se ett maktskifte hösten 2014. Vi vill att väljarna och intresserade enkelt ska kunna ta del av de förslag och den politik som vi bedriver i Göteborg och samtidigt bidra med sina erfarenheter.  Med hjälp av våra nya kanaler hoppas vi kunna förstärka dialogen men också få tips på idéer och förslag som kan utveckla vår politik. Det skriver Joas Ransgård (M), Helene Odenjung (FP) och David Lega (KD) på GT debatt i dag.

Du får gärna kommentera hur vi kan utveckla Alliansens arbete nedan, du kan också rösta om vad du vill se mer av på bloggen.

En reaktion på ”Alliansen vill höra dina åsikter

 1. Pengaprioritering??
  Nu duggar nedskärningar och besparingar tätt inom vård, skola och omsorg. De områden som brukar prioriteras i valtider. Och som är stommen för vår välfärd.
  Men det verkar inte finnas några begränsningar när det gäller andra områden; t.ex. Upp-projektet, 80 anställda inom Göteborg & Co, Way out West, bygga lastbilstunnlar vid Stenaterminalen osv osv.
  Varför skärs det inte ner på dessa områden i nuläget, i stället för att diskutera skattehöjningar?! Och effektivisering på ett vettigt och kunnigt sätt.
  Om man tänker på hur ex.vis en familj måste prioritera sin ekonomi så blir det enklare. Familjen kan ju inte bygga ut huset eller resa dyrt om det finns andra områden som är viktigare. Detta sunda förnuft borde även gälla för hur våra skattepengar används! Jag köper inte detta med ”olika budgetar och konton”.
  Eller måste man kalla exempelvis äldreomsorgen för en evenemangssatsning för att pengarna skall kastas fram?

  Vad har GöteborgsAlliansen för tankar om det här?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s